MENYLISTE U33 - 52 2025

Oversikt over varmmatservering 2025

UKE TIRSDAG TORSDAG FREDAG
33, 38, 43, 48

Kyllingboller, poteter, brun saus og mais

Fullkornpasta og pastasaus med kyllingkjøttdeig, agurk

Stekt torsk, poteter og gulrøtter (småbarn) 

Salatbar (store barn)

34, 39, 44, 49 Fiskekaker, poteter, brokkoliblanding og brun saus  Fisketerninger (laks, torsk, sei), poteter, gulrøtter og hollandaisesaus

Fullkornpasta og pastasaus med kyllingkjøttdeig, agurk (småbarn) 

Salatbar (store barn) 

35, 40, 45, 50 Stekt torsk, poteter og gulrøtter Kyllingboller, poteter, brun saus og mais

Fisketerninger (laks, torsk, sei), poteter, gulrøtter og hollandaisesaus (småbarn) 

Salatbar (store barn) 

36, 41, 46, 51 Fullkornpasta og pastasaus med kyllingkjøttdeig, agurk  Fiskekaker, poteter, brokkoliblanding og brun saus 

Kyllingboller, poteter, brun saus og mais (småbarn) 

Salatbar (store barn) 

37, 42, 47, 52  Fisketerninger (laks, torsk, sei), poteter, gulrøtter og hollandaisesaus Stekt torsk, poteter og gulrøtter

Fiskekaker, poteter, brokkoliblanding og brun saus (småbarn) 

Salatbar (store barn)